داوری طرحهای ستاد توسعه فناوریهای پزشکی بازساختی و سلولهای بنیادی
مرحله دوم داوری طرحهای ستاد توسعه فناوریهای پزشکی بازساختی و سلولهای بنیادی با مشارکت ۴۵ داور در محل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری برگزار شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ، به نقل از «مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری » ، دبیر ستاد توسعه فناوریهای پزشکی بازساختی و سلولهای بنیادی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری با اشاره به فراخوان جامع ۱۴۰۲ ستاد که در راستای جذب طرحهای فناورانه در سطوح پیشبالینی، کارآزمایی بالینی و تولید تجهیزات و ملزومات فنی منتشر شد، گفت: در این راستا، برنامه نوآفرین با هدف تعیین نقشه راه فناوران و اعطای حمایت به محققان و دانشگاهیان شکل گرفت. همچنین صندوق نوآوری و شکوفایی اعلام کرد که از تیمهای فناور حمایت مالی انجام میدهد.
احسان عارفیان افزود: در ابتدا بیش از ۳۹۰ طرح پذیرفته شد که بر اساس بررسی قالبهای الزامی طرحها، طی دو مرحله طرحها غربالگری شدند و مرحله حضوری داوری طرحها برگزار شد. در این مرحله بیش از ۴۵ داور در معاونت علمی ، این طرحها را بررسی و ارزیابی کردند .
وی با بیان اینکه ستاد در راستای ماموریت خود مطابق با سند ملی علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی از طرحهای فناورانه این حوزه حمایت خواهد کرد، گفت: ستاد توسعه فناوریهای پزشکی بازساختی و سلولهای بنیادی در سطح تولید تجهیزات و ملزومات فنی راهبردی مرتبط در سطح مطالعات پیشبالینی تا سقف و در سطح مطالعات کارآزمایی بالینی حمایت مالی انجام خواهد داد.
همچنین اولویتهای موضوعی فناوریهای مرتبط با درمانهای مبتنی بر فناوری سلولهای ایمنی، درمانهای مبتنی بر فناوری ژن درمانی، درمانهای مبتنی بر فناوری سلول و فرآوردههای سلولی، درمانهای مبتنی بر فناوری مهندسی بافت، زیرساختهای فناورانه حوزه پزشکی بازساختی در مقیاس صنعتی و زیرساختهای فناورانه مطالعات پیشبالینی از جمله organ on chip، ارگانوئید و ... است.
دبیر ستاد توسعه فناوریهای پزشکی بازساختی و سلولهای بنیادی افزود : فرایند مذکور منجر به این خواهد شد که تعدادی از طرحهای مورد پذیرش داوران که میتوانند به عنوان گامهای ابتدایی توسعه فناوری در حوزه پزشکی بازساختی طرح شوند، مورد حمایت ستاد قرار گیرند.
عارفیان تاکید کرد: در پایان این فرایند و پس از اعلام و معرفی طرحهای برگزیده و حمایت از آنها ، میتوانیم برنامه ۱۴۰۲ را خاتمه دهیم.